5 Kasım 2015 Perşembe

hep beraber instagram hesabımı kapatmamın 1. yılını kutlayalım

   Hayatımı çok fazla meşgul ettiği için (çünkü her anımı atomu parçalamak üzere olan bir bilim kadını yoğunluğunda geçiriyorum :P) bir yıl önce bu zamanlar instagram hesabımı kapatmıştım.
 
Lakin hayat bazen çok instagramlık oluyor blogcuum. Özellikle de pek sevdiğim bu aylarda.
Dökülen yapraklar, yağmurdan mütevvelit iyice yeşeren çimenler, sonbaharın tatlı soğuyuyla ayyuka çıkan içimdeki çoğu zaman yersiz olan ; sevinç .
Nasıl anlatsam bilemedim.
Öyle güzel tablolar çıkıyor ki insanın karşısına . Hemen eli telefonuna gidiveriyor. Peşi sıra çekiliyor onlarca fotoğraf. Ardından en iyisi seçiliyor aynı mekandaki onlarca fotoğraftan. Sonra itina ile fotoğrafın ışığı, renkleri ayarlanıyor. Sonra bir bakıyorsun o caağğğnım fotoğraflarını paylaşacağın hesabı kapatmışsın.  Neyse lafı çok uzatmıyorum madem instagramım yok o halde bende burada paylaşırım şaheserlerimi.
 Bir Ara Güler kolay yetişmiyor blogcum :p
 
Lütfen fotoğraflarımı ve altındaki yorumlarmı instagram ruhuyla inceleyiniz!
 
 
 
Bazen beklemek çok ama çok güzeldir. Beklenen mekanda tevafuk bu simit arabasının yanına düşmüşsen ve tabii beklediğin beklenmeye değecekse.
 
 
 
Dost meclisinde bir martı kulak misafiri olur bazen sohbetinize. Martının muhabbeti dinleyişine  mest olursunuz.
 
 
Bazı cumartesi sabahları kendinize bir güzellik yapmak istersiniz. Kahvenizi yapıp ,özenle sütü köpütürsünüz. Ve hayatta size bir güzellik yapar ,karamel sos, köpüğün üstünde istediğiniz gibi şekil alır. Bu kadar güzellik bir araya gelmişken bir fotoğraf çekmeden olmaz dersiniz.
...
 
Eveet sevgili okur böyle sevgi pıtırcığı şeklinde yazdığım bir postun daha sonuna geldik. Elhamdüllilah hayat şükredilmeye değer.
Şükür ehlinden olabilmek duasıyla ,
kalın hamd ile...
 
...
not: resimler bana ait olup izin alınmadan kullanımı halinde gerekli yasal süreç başlatılacaktır ! ŞAKA ŞAKA BEŞ DAKKA :P
şayet olur da beğenip kullanmak isterseniz kopyalayın dilediğiniz gibi :)
 

2 yorum:

Tekne kazıntısı dedi ki...

O zmn ne diyoruzzzzzz😃bu blog sahibesi instagramını tekrar açsın👏👏👏

...hayal... dedi ki...

Tülayım instagramsızlık güzel yahu1!! Arada bastıran fotoğraf paylaşma isteğimi burada gidereyim olur mu?